Waarom Back to basic
 
Als oud renner, met baan- en wegwedstrijden ervaring, verbaas ik mij geregeld over de rijstijl van vele mede fietsers om mij heen.
Hoewel de snelheid er soms best in zit zou ik deze coureurs met een aantal lessen veiliger, efficiënter, beter en zeker niet onbelangrijk, met meer plezier kunnen laten fietsen.
 
Met alleen de aanschaf van een racefiets en flitsende outfit ben je er dus nog niet.
Welke zit positie past bij jou het beste? Welke versnelling (weerstand) gebruik je waar?
Hoe bouw je jouw trainingsactiviteiten op met de minste kans op blessures? Hoe fiets je in groepen?
Hoe fiets je in de bergen? Maar ook met vragen over sportvoeding kun je bij mij terecht.
 
 
Dit is in het kort het doel van de back to Basic Clinic van fit4bodybike.
 
 
 
 
De Clinic
 
De clinic bestaat uit 10 lessen van 2 uur.

De start van de clinic is zaterdag 11 maart 2017 om 15.00 uur in de Coyotestraat 22 te Purmerend.

 11 maart om 15.00 t/m 1700 uur
Deze eerste les bestaat uit een presentatie, een stukje theorie over training, hoe werkt je lichaam, welke brandstoffen werken er in het lichaam tijdens je training, afstellen van je fiets en hoe zit het met de veiligheid.
 
De overige lessen zijn praktijklessen in groepsverband. Uiteraard zal ik geregeld naast en achter je fietsen om gericht aanwijzingen te kunnen geven.
 
De eerste praktijkles start zondag 12 maart 2017 om 10.00 uur bij de flat Heel Europa in de wijk Weidevenne te Purmerend (bij boogbrug op tramplein). Ook bij regen gaan de lessen gewoon door.
  Afbeelding invoegen

 
Of je nou jong of oud, man of vrouw, beginnende wielrenner of wat meer ervaren bent, door mijn jarenlange ervaring in diverse disciplines kan ik van iedereen een betere fietser maken. Als jij de wil om te leren hebt en beschikt over een racefiets met click pedalen dan zorg ik er voor dat je op een hoger en veiliger niveau gaat fietsen.